Alles over Wonen is weer begonnen!

Alles over Wonen is een televisieprogramma dat de kijker meeneemt binnen het huis, alles buiten het huis en om het huis.

Wat is het voor een programma?

Alles over Wonen is het woonprogramma bij SBS6. Iedere zondagmiddag nemen Anouk van Kooijk en Jeroen Smits de kijker mee naar de nieuwste trends, de mooiste innovaties en de duurzame oplossingen. Wekelijks krijgt de kijker tips en zal het programma de kijker op een informatieve manier helpen met mogelijke vraagstukken over alles wat met Wonen te maken heeft. Van aankoop tot aan inrichting. Wekelijks zal er een bepaald thema worden behandeld en zal het duo presentatoren verschillende items binnen dit thema behandelen en bezoeken.

Wilma in Alles over Wonen

Alles over Wonen is in september weer begonnen en Wilma’s Lawn & Garden is erbij! Acht weken lang krijg je info en tips over Wonen en kweken. Wilma geeft om de week nieuwe handige tips om jouw planten te laten stralen! Samen met presentator Jeroen laat Wilma jou een kijkje in onze eigen kas nemen. Elk fragment eindigt Wilma met wat tips voor jou als kijker!

Bekijk hier onder de fragmenten:

Benieuwd naar de tuintips van Wilma?

Bekijk hieronder de laatste tips!