Over ons

Benieuwd naar de nieuwste trends op het gebied van tuinieren of op zoek naar inspiratie voor een tuin?

Wilma’s Lawn & Garden helpt je hierbij!

Tuininspiratie van Wilma’s Lawn & Garden is dé tuinblog van Nederland! Alles wat een tuinliefhebber wil weten, is te vinden op deze blog. Regelmatig worden er interessante en leuke blogposts geplaatst om jou op de hoogte te houden van trends, inspiratie, informatie en tips!

De onderwerpen waar wij over bloggen;

 

Tuininspiratie

Moestuin

Urban Farming

Tuinonderhoud

Tips & Tricks

Wilma’s Lawn & Garden in beeld

Om Wilma’s Lawn & Garden en Wilma beter te leren kennen, is het bedrijf in beeld gebracht.

Wilma’s Lawn & Garden door jouw ogen..

Benieuwd hoe je onze producten kunt gebruiken?

Ons verhaal

De juiste bodem en voeding zijn van essentieel belang als je lang van jouw planten en moestuin wil blijven genieten. Wij adviseren je daarom onze nieuwe innovatieve plantenvoedingen. Deze komen in vrolijke, felroze flessen en fleuren huis en tuin op. Breng gezelligheid in huis en tuin en laat je Urban Jungle en Moestuin stralen. Met plezier verzorg je de planten of moestuin en als dank daarvoor ontvang je een stevige plant met mooie groene bladeren en prachtige bloemen of een gezonde opbrengst van jouw moestuin. Een Win-Win situatie voor mens en plant!

Visie

Wilma’s Lawn & Garden streeft ernaar bewustwording te creëren bij alle tuinliefhebbers. Net als een mens vitaminen nodig heeft om gezond te blijven, heeft een plant voedzame stoffen nodig om groot en sterk te worden en gezond te blijven. Daarnaast heeft een mens een groene omgeving nodig, groen zorgt voor rust. Niet alleen de mensen met grote tuinen hebben deze groene omgeving nodig, maar ook de stadsmens. Ons doel is om in de toekomst een steeds groener wordende omgeving te creëren. Daarnaast zal Wilma’s Lawn & Garden in de toekomst steeds bewuster bezig te zijn met het milieu. Stap voor stap zal er ingespeeld worden op het toenemende belang voor duurzaamheid. Dit begint bij een gezonde bodem.

Wilma’s Lawn & Garden is meer dan alleen plantenvoeding!

De productcategorieën die Wilma’s Lawn & Garden aanbiedt;

Wilma plantenvoeding
Potgronden en substraten
Tuingereedschap
Cadeau artikelen
Kweeksystemen
Kinderartikelen
Zaden
Bloempotten
Merchandise
Bestrijdingsmiddelen
Andere plantenvoeding
Ga naar de webshop