Combinatieteelt

Combinatieteelt is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van een moestuin! Wat kan er nu eigenlijk wel en niet naast elkaar staan in de moestuin? Bij het combineren van gewassen willen we natuurlijk dat onze planten in de moestuin een gunstige invloed op elkaar hebben. Het onderstaande schema geeft een aantal voorbeelden van ‘goede en slechte buren’, ofwel welke gewassen kun je het beste bij elkaar zetten en welke juist niet?

Heb je een suggestie voor goede of slechte buren (voor in de moestuin)? Of heb je een vraag over bepaalde gewassen? Laat het ons weten via social media of vraag het Tuindokter Hans.

Stel hier je vraag aan Tuindokter Hans

Op deze pagina kun je alle informatie over combinatieteelt vinden. Door middel van de onderstaande blogitems wordt jij een moestuin expert!

De laatste combinatieteelt blogitems

Alles wat je nog niet wist.

Hoe moet je combinatieteelt implementeren?

Combinatieteelt speelt al een rol bij het aanleggen van een moestuin, maar nog belangrijker is het in een ecologische moestuin. Eigenlijk zou elke moestuin een ecologische

Combinatieteelt: wat is het en wat zijn goede en slechte buren?

Combinatieteelt…misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je met een moestuin start. Toch is het wel degelijk van belang. Wat is combinatieteelt precies en

meer items weergeven